Welkom

Wanneer het allemaal niet lekker loopt in je relatie of huwelijk, dan brengt dat onrust, onzekerheid en eenzaamheid met zich mee. Zeker wanneer de communicatie tussen jou en je partner moeizaam verloopt. Je begrijpt elkaar niet en je hebt vragen en twijfels, is dit het nou of hoe moet dit verder? Elk gesprek eindigt in frustratie of ruzie. Je hebt misschien moeite om helder en duidelijk te vertellen wat het is waar je mee zit. 

Wanneer je relatietherapie een stap te ver vindt, kan relatie mediation een oplossing zijn. Geen langdurend traject, maar 1 of meerdere gesprekken waarin duidelijk wordt wat er speelt, waar het misloopt in de communicatie en waar je staat in je relatie of je huwelijk. Zijn er nog mogelijkheden om het een kans te geven of is het beter om uit elkaar te gaan. 

Ik ben Marion en ik ben relatie mediator. Mijn kernwaarden zijn eerlijkheid, rechtvaardigheid, respect en gelijkwaardigheid. Ik geloof dat niemand meer of minder is dan de ander. Iedereen heeft het recht om eerlijk zijn of haar verhaal te vertellen, met respect naar elkaar toe. Mijn doel is om bij relatie mediation duidelijk te krijgen wat er speelt en een veilige sfeer te creëren, zodat iedereen kan vertellen wat er op zijn of haar hart ligt. Dat er afspraken gemaakt kunnen worden die passen binnen de situatie. En wat de uitkomst ook zal zijn, dat het altijd goed is. Het gaat er om wat jullie samen willen.

Scroll naar boven
×

Neem snel contact met mij op via whatsapp!

×